Meta nuk dekretoi Skënder Gjinushin, reagon Akademia e Shkencave: Ky është një akt…

Meta nuk dekretoi Skënder Gjinushin, reagon Akademia e Shkencave: Ky është një akt…

July 13, 2019 0 By VloraLajme

Presidenti i vendit Ilir Meta nuk dekretoi pak kohë më parë Skëndert Gjinushin e lidhur me këtë ka reaguar dhe Akademia e Shkencave.

Ajo e ka quajtur vendimin e Presidentiti si një akt të pa vlefshëm.