“Kur të ha viçi ty dhe jo ti viçin”, fatura e “çme ndur” në jug të vendit

“Kur të ha viçi ty dhe jo ti viçin”, fatura e “çme ndur” në jug të vendit

July 13, 2019 0 By VloraLajme

Çmimet e ushqimeve në restorantet që ndodhen në jug të vendit, sa vijnë dhe rriten, veçanërisht në sezonin e verës.

Pavarësisht cilësisë së ushqimit, e cila në shumë raste lë për të dëshiruar, për të mos thënë që të bën të përfundosh edhe në spital, nëse vendos të hashë një drekë apo darkë në jug, patjetër që duhet të sigurohesh ta kesh xhepin plotë.

Avokati Altin Goxhaj ka publikuar një faturë të kripur, nga e cila i ka bërë përshtypje një prej çmimeve.

Teksa publikon faturën me listën përkatëse, të ngel syri në fund, ku thuhet se një fileto demi prodhim vendi kushton 25 mijë lekë të vjetra.

Sipas avokatit, ky është rasti kur të ha viçi ty dhe jo ti viçin.

Ai shkruan në rrjetet sociale:

KUR TË HA VIÇI TY DHE JO TI VIÇIN
25 mijë lekë një racion në pjatë me një fileto viçi në Sarandë!
Duket ata te restoranti po nxjerrin fitimin e munguar në kurriz të vikt.imave që u shkelin në lokalet bosh.
Ndaj habitemi ne se si turistët e huaj ndalojnë veç në ato restorante që kanë të publikuar jashtë Listën e Çmimeve. E dinë mirë se ç’duhet bërë që t’a hanë ata viçin dhe jo viçi ata.”