Kër.cënoi gruan se do e vr.iste, arrestohet 46-vjeçari, e pabesueshme çfarë iu gjet në banesë

Kër.cënoi gruan se do e vr.iste, arrestohet 46-vjeçari, e pabesueshme çfarë iu gjet në banesë

July 13, 2019 0 By VloraLajme

Kër.cënoi gruan se do e vr.iste, arrestohet 46-vjeçari. 46-vjeçarit iu gjet një a.rmë zjarri dhe municione luf.tarake në baesë.

Në prangat e policisë ka rënë A. Sh., banues në Mirditë.

vijon…