Këpucët më trendi të vitit 2019

Këpucët më trendi të vitit 2019

July 13, 2019 0 By VloraLajme

Edhe pse jemi në mesin e verës, trendet e reja të vjeshtës do vinë shumë shpejtë. “Marie Claire”, ka bërë një analizë të të gjitha këpucëve dhe stileve të vtitit 2019, dhe ka përmbledhur ato të cilat kanë qenë dhe janë më trendi në këtë vit.

“Barely-There Sandals”

“Cozy Shearling”

“Feathers”

“Teva-Inspired Sandals”

“Sculptural Heels”

“Bright Chunky Sneakers”