Juria shtyp butonin pas vetëm 3 sekondave, ja çfarë e bëri tërë jurinë të ngelet pa fjalë nga vajza e vogël (video)

Juria shtyp butonin pas vetëm 3 sekondave, ja çfarë e bëri tërë jurinë të ngelet pa fjalë nga vajza e vogël (video)

July 13, 2019 0 By VloraLajme

Ndonjëherë, merr vetëm një moment për të kuptuar se ajo me të cilën po përballemi është vërtet e jashtëzakonshme.

Ashtu siç ndodhi në programin televiziv “The Voice Kids”, gjatë një edicioni të vitit 2017 të edicionit gjerman të spektaklit, transmeton sotlajm. Në momentin kur Sofia doli në skenë dhe filloi të këndonte, mjaftuan vetëm 3 sekonda që një nga anëtarët e jurisë të kthehej për të.

Sofisë i duhej të këndonte vetëm për tre sekonda përpara se juria ta dërgonte direkt në finale.

Por çfarë bëri ajo që juria, audienca dhe shikuesit mbetën kaq të mag jepsur?

Këtë duhet ta dëgjoni vetë:

Por, e kemi të sigurtë që do të bini në dashuri me interpretimin e Sofisë.

Ngrini volumin dhe dëgjoni këtë zë të jashtëzakonshëm, do të përjetoni emocion të pamasë.

Lini një koment dhe ndani këtë zë të mrekullueshëm me miqtë tuaj në Facebook, në mënyrë që edhe ata të mund të gëzojnë këtë interpretim të mrekullueshëm.