Ja si qëndron e vërteta për gruan që i kërkoi të resë shqiptare të punojë si pr ostitutë

July 13, 2019 0 By VloraLajme

Në redaksinë e Shqipëria Ime ka mbërritur një mesazh denoncues ku bëhet fjalë për një grua e cila mund të jetë e rrezikshme për femrat, sidomos për të moshat e mitura. Personi për të cilin bëhet fjalë, sipas të dhënave është një grua shqiptare me fëmijë e cila jeton në Zvicër dhe iu ofron vajzave shqiptare nëpërmjet rrjeteve sociale punë në kabare dhe favore seksuale.

KJO NUK ESHTE E VERTETE:

Adresa e facebook me të cilen u dërguan keto mesazhe ishte e vjedhur pra vajza në foto nuk është ajo e cila i dergon këto mesazhe por keqdashësit të cilët po e keqpërdorin llogarinë e saj në rrjetin social.

Personi që u kontaktua nga “gruaja” (llogaria e vjedhur) zgjodhi redaksinë e Vlora News për të zbardhur të vërtetën sepse vajza në foto ndihet shumë keq për këtë shpifje që i është bërë.