Gruaja gjen objektin ‘e mall.kuar’ në shtëpinë e re, me arki vole dhe kryqe…

Gruaja gjen objektin ‘e mall.kuar’ në shtëpinë e re, me arki vole dhe kryqe…

July 13, 2019 0 By VloraLajme

Kerri Moran, nga Brisbane, Australi ka shpërndarë imazhet online të një topi të madh prej qeramike i cili ka mbi të një seri simbolesh të frikshme dhe të dyshimta si disa arkivola të vegjël. Miqtë e saj mendojnë se shtëpia e re e mikeshës së tyre është e mallkuar menjëherë pasi u shpërndanë këto foto. Ajo vetë pretendoi se “gërmoi dhe gjeti një thesar” por përdoruesit e mediave sociale thanë se kjo është një shenjë e një mallkimi të neveritshëm.

Disa njerëz të shqetësuar madje sugjeruan se gruaja duhet të kishte kontaktuar një ekzorcist.

“Varrose atë ose e digje”, shkruhet në një nga rreth 10,000 komente.

“Thërrisni një egzorcist”, këshilloi një komentues tjetër.