Dy djemtë sulm ojnë në gjyk atë vrras ësin e nënës së tyre…

Dy djemtë sulm ojnë në gjyk atë vrras ësin e nënës së tyre…

July 13, 2019 0 By VloraLajme

Një skenë shokuese është regjistruar në një Gjykatë në Ohajo, teksa dy vëllezër kanë tentuar që të rrahin vrasësin e dyshuar të nënës së tyre, i cili ishte në pritje të marrjes së dënimit.

Dale Williams, 62 vjeç, ishte në pritje të dënimit në Youngstown për vrasjen e 46-vjeçares Elizabeth Pledger-Stewart, kur djemtë e sa nisën sulmin fizik ndaj tij. Kamerat e gjykatës kanë filmuar të gjithë skenën, kur dy të rinjtë e kanë tërhequr dhe kanë kërkuar që ta gjuajnë në kokë.

Pas kësaj ngjarje të dy vëllezërit u dënuan me 30 ditë burg, ndërsa Williams u dërgua në spital dhe gjyqi ndaj tij u shty. Williams u dyshua dhe më pas u arrestua pasi dëshmitarët i thanë Policisë së Youngstown se panë atë duke vrarë Pledger-Steëart në qershor 2017. Wlliams mund të përballet me një dënim prej 23 vitesh burg për vrasjen e 47-vjeçares.