Vajza kthehej nga shkolla e uritur, Ja se çfarë i bënte mësuesja

Vajza kthehej nga shkolla e uritur, Ja se çfarë i bënte mësuesja

July 12, 2019 0 By VloraLajme

Kur i dërgojmë fëmijët tanë në një shkollë me drekë, ne e bëjmë këtë me besimin se do t’u sigurojë atyre ushqim të mjaftueshëm gjatë ditës. Kjo histori vjen nga Auror në Kolorado. Një nene e quajtur Liza e dërgonte vajzën e saj 4 vjeçare në shkollë në Akademinë e Fëmijëve çdo ditë. Edhe pse Natalies i jepej shumë ushqim për të ngrënë, ajo kthehej çdo ditë në shtëpi e uritur. Siç rezulton, mësuesi i Natalie i hiqte biskotat nga dreka e fëmijës dhe i dergonte nënës së saj.

Ajo vazhdoi edhe më tej, duke i vene prindërit ne dijeni te ushqimeve qe konsideroheshin të pranueshme për të vegjlit e tyre. Një drekë e shëndetshme është e rëndësishme, por nuk është detyre e mësuesit për të vendosur se çfarë duhet te hanë fëmijët.

Në fund të fundit, është më e rëndësishme për fëmijët që të hanë ushqimin te paketuar. Nuk mund të imagjinojmë t’i privojmë fëmijët nga ushqimi. Uria nuk është e favorshme për procesin e të mësuarit dhe kur Liza më në fund nuhati këtë praktike te mësueses, ajo menjëherë filloi të veprojë.

Po sikur Natalie e vogël të ishte zbehur si rezultat i urisë?

Ajo mund të kishte rene dhe te ishte lënduar. Ne jemi të kënaqur që Liza e ka zgjidhur këtë problem me shkollën dhe shpresojmë që Natalie është në gjendje të hajë çdo kafshatë të fundit te paketuar në çantën e saj të drekës.