Politikani shtang të gjithë, refuzon intervistën me gazetaren, arsyeja po çudit botën

Politikani shtang të gjithë, refuzon intervistën me gazetaren, arsyeja po çudit botën

July 12, 2019 0 By VloraLajme

Robert Foster është një nga kandidatët për guvernator me siglën e republikanëve në Missisipi dhe ajo çfarë i ka habitur të gjithë kla të bëjë me refuzimin e ftesës së një gazetareje për ta intervistuar.

Cila është arsyeja? Gazetarja Lerison Campbell thotë donte ta intervistonte kandidatin Robert Foster në kuadër të fushatës së tij, por ai refuzoi për faktin se ishte grua.

Megjithatë, Foster thotë se ai e bëri këtë si një masë parandaluese, sepse ai nuk donte që dikush ta vinte në pikëpyetje martesën e tij ose të lejonte një gazetare që ta akuzonte më vonë se nuk e kishte respektuar apo ngacmuar.

Gjatë një interviste për CNN, kandidati 36-vjeçar për guvernator foli për fenë dhe theksoi se i ka premtuar gruas së tij se ai kurrë nuk do të qëndronte vetëm me dikë të gjinisë së kundërt.

Foster gjithashtu kritikoi edhe lëvizjen #MeToo, duke thënë se meshkujt po sulmojnë nga të gjitha anët.

“Unë nuk do ia lejoj vetes të vijë deri te një situatë, pas së cilës një grua mund të më akuzojë për diçka, pa qenë i pranishëm një person tjetër”, shton ai.