Kobra gj endet brenda në dhomën e gjumit (Video)

Kobra gj endet brenda në dhomën e gjumit (Video)

July 12, 2019 0 By VloraLajme

Një person nga India ka thënë se ai ka gjetur një kobët helmuese e cila po qëndronte në flladitësen e dhomës së tij të gjumit.

Gadadhar Mallik, i cili jeton në qytetin Delanga, zbuloi se gjarpri i rrezikshëm ishte duke kërkuar një vend për t’i ikur nxehtësisë, dhe ishte future në flladitëse, të cilën edhe e cila më pas nuk punonte më, për arsye se kishte penguar flatrat e flladitëses që të silleshin.

Mallik, menjëherë kontaktoi agjencinë për kapjen e gjarpërinjve. Kobra më pas ishte lëshuar në pyll dhe nuk ishte vrarë.