Eni Vasili ndihet k.eq, ka ndodhur diçka e r.ëndë (Foto)

Eni Vasili ndihet k.eq, ka ndodhur diçka e r.ëndë (Foto)

July 12, 2019 0 By VloraLajme

Historia e para disa ditëve mërziti të madh e të vogël e nuk mund të mungonte as ku postim që po sjellim më poshtë.

Gazetarja Eni Vasili është shumë e n.dj.eshme ndaj te.mave të cilat prekin v.a.jzat dhe fe.mrat e pa mbrojtura, sidomos si historia e publikuar pak ditë më parë në media, ku një v.ajzë pas tre vitesh arriti të shpëtojë nga duart e të atit.

Ajo ka postuar vetëm dy fjalë në Instagram krah fotos, ku duket e shqetësuar.

Në Tiranë, një vajzë 18 vjeçare kërkoi ndihmën e mediave për t’u mbrojtur nga a buzimet sek suale, që sipas saj, kryente i ati me të prej 3 vjetësh. Ajo i tregoi programit Fiks Fare në televizionin Top Channel se si policia dhe prindërit e shtynë të tërhiqte denoncimin, ndërsa tani kërkon ndihmë nga mediat.