Cila ishte e para? Kafsha që shikoni në këtë foto, tregon për problemin që ju shqetëson

Cila ishte e para? Kafsha që shikoni në këtë foto, tregon për problemin që ju shqetëson

July 12, 2019 0 By VloraLajme

Nëse figura e parë që patë ishte pantera, arsyeja më e madhe që ju shqetëson është marrëdhënia juaj personale. Ju mendoni se po humbni lidhjen me të dashurin tuaj dhe nuk jeni të sigurt se ku po shkon marrëdhëniet juaja.

Nëse keni parë luanët, ju luftojnë për t’u marrë të gjitha përgjegjësitë mbi vete. Shesh miqtë ju cilësojnë si egoistë.

Nëse kafshët e para që keni parë ishin zebrat, shqetësimi juaj më i madh ka të bëjë me shëndetin tuaj ose shëndetin e dikujt në familjen tuaj. Shqetësimi për shëndetin është në fakt një gjë e mirë sepse na inkurajon që të kemi një mënyrë jetese më të shëndetshme, megjithatë, nëse kthehet në ankth shëndetësor, mund të bëhet një problem serioz. Nuk ka arsye të shqetësoheni për diçka që nuk mund të kontrolloni ose të ndryshoni, të mbani jetën tuaj në një nivel të shëndetshëm.

Nëse gjirafat janë kafshët e para që patë, shqetësoheni për punën tuaj dhe ndiheni shumë të pasigurt financiarisht. Për fat të keq, këto ditë shumë njerëz duhet të merren me presionin afatgjatë në punë dhe kur ekonomia ngadalësohet, bëhet edhe më e vështirë, pasi tregu i punës bëhet më konkurrues.

Nga ana tjetër, teknologjia po zhvillohet kaq shpejt saqë ne të gjithë vazhdimisht duhet të mësojmë diçka të re për të vazhduar në vendin e punës. Nëse mendoni se puna juaj po ndryshon dhe kërkon disa aftësi të reja që ju mungojnë, jini të ndershëm me veten dhe punoni më tepër për atë që ju mungon.

Nëse zogu blu ishte gjëja e parë që patë, ndihesh pak e humbur dhe e vetmuar. Në shoqërinë moderne, ne kryesisht lidhemi me anë të teksteve, emaileve dhe fotografive të përbashkëta.Shumë njerëz janë aq të varur ndaj komunikimit virtual se ata nuk ndihen rehat duke folur me dikë përballë.

Nëse keni parë 2 zogjtë, ju ndiheni pak të vetmuar. Ju dëshironi të bisedoni me dikë për ndjenjat tuaja, por mos u ndiheni rehat sepse mendoni se ata janë shumë të parëndësishëm.