Keni fëmijë me alergji në ushqim? Ky aplikacion ju ndihmon

Keni fëmijë me alergji në ushqim? Ky aplikacion ju ndihmon

June 28, 2019 0 By VloraLajme

Telefonat e rinjë të Google dhe Samsung mund ta bëjnë këtë. Të kujdeseni për një fëmijë me alergji në ushqim është e vështirë, e sidomos tash kur jemi në sezonën e pushimeve verore dhe ju duhet të shkoni në një vend tjetër për t’i kryer pushimet.

Nëse jeni diku ku nuk flitet gjuha juaj native, ju kurrë nuk do të jeni të sigurt se çka është duke ngrënë fëmija juaj dhe se si do të reagojnë ndaj atij ushqimi, raporton “Purewow”.

Por çka nëse mund ta fotografoni një ushqim dhe të i keni të listuar të gjithë përbërësit menjëherë, madje edhe të përkthyer. Telefonat e rinjë të Google dhe Samsung mund ta bëjnë këtë. Nëse fotografoni ushqimin, google translate do të jetë në gjendje ta përkthej atë në 100 gjuhë.