Çifti filmohet duke kryer marrë dhënie mes shkurreve në Shkumbin

Çifti filmohet duke kryer marrë dhënie mes shkurreve në Shkumbin

June 28, 2019 0 By VloraLajme

Është verë dhe temperaturat në maksimum. Shkumbini është një lumenjtë që frekuentohet për plazh, veçanërisht në aksin Elbasan-Librazhd ku uji është më i pastër. Ka edhe rërë, edhe gjelbërim, edhe intimitet. Është një mundësi e mirë për tu freskuar në këtë kohë.

Por jo vetëm kaq…

Ky peisazh i bukur është edhe një mundësi për të provuar kënaqësi në natyrë.
Dhe objektivit këtë radhë nuk i ka shpëtuar një çift që duket se kanë qenë të përhumbur në botën e tyre.

Një grup të rinjsh „dja.llëzorë“ kanë mundur të shkrepin disa foto ndërsa ata po kryenin ritin e dëshiruar. Dhe i kanë dërguar në redaksi duke i shoqëruar me disa fjalë si “nuk kanë turp”, “Nuk kanë vend tjetër“ ,etj.

Ndërsa vetë me kërshëri kanë ndjekur të gjithë skenën. Duke iu përmbajtur rregullave të etikës po shpërndajmë disa foto me kujdes. Por privacia është hapësira ku mbaron liria e tjetrit. Ndaj mos paragjykoni këto raste kur gjithçka ndodh larg syve të njerëzve fshehur në fëshfërimat e nënës natyrë./elbasannews