Kjo orë e Blerim Destanit kushton hiç me pak se 145 mijë euro!

Kjo orë e Blerim Destanit kushton hiç me pak se 145 mijë euro!

June 14, 2019 0 By VloraLajme

Blerim Destani ka në posedim një orë fantastike por super të shtrenjtë. Ai është një ndër aktorët më të suksesshëm shqiptar e tashmë po shfaqet edhe në filma të Hollywood me aktorë shë t ënjohur botëror.

Suksesi Blerim Destanit duket se po i paguhet shumë pasi ai po bën mjaft luks dhe shfaqet gjithmonë me vetura të shtrenjta dhe me veshje të firmave të njohura, shkruan Gazeta Express. E një orë e bardhë që posedon Destani, e firmës Bubba Watson White Ceramic Watch, duket se i ka kushtuar aktorit plotë 145 mijë euro.

Është sërish faqja whattheywearin ata që kanë publikuar foton e orës dhe të Blerimit ku shihet se e ka kombinuar veshjen me të.