Njoftim, P.S hap fushaten elektorale në qytetin e Vlorës, Ftohen të marrin pjesë anëtarët si dhe simpatizantët e koalicionit

Njoftim, P.S hap fushaten elektorale në qytetin e Vlorës, Ftohen të marrin pjesë anëtarët si dhe simpatizantët e koalicionit

June 11, 2019 0 By VloraLajme

Ditën e mërkurë, më datën 12/06/2019, ora 19:00, Partia Socialiste hap fushaten elektorale në qytetin e Vlorës. Në këtë takim do të prezantohet edhe kandidati i ASHE për Kryetar në Bashkinë e Vlorës, z. Dritan Leli. Takimi hapës i fushatës elektorale për prezantimin e kandidatit për Kryetarin e Bashkisë së Vlorës do të zhvillohet në orën 19:00, ditën e mërkurë, te sheshi “Tre Rracat”, përballë Teatrit të qytetit. Në këte takim do të marrë pjesë edhe koordinatori politik i Partisë Socialiste të Qarkut Vlorë, z. Damian Gjiknuri. Ftohen të marrin pjesë anëtarët si dhe simpatizantët e koalicionit të Aleancës së Shqipërisë Europiane.