Lady Gaga flet për herë të parë rreth nda.rjes së Irina Shayk me Bradley Cooper

Lady Gaga flet për herë të parë rreth nda.rjes së Irina Shayk me Bradley Cooper

June 11, 2019 0 By VloraLajme

Aktorja ishte akuzuar për ndikimin në ndarjen e çiftit. Lady Gaga para një performance që kishte planifikuar ta mbajë në Las Vegas ka folur për të parën herë për çështjen Bradley-Irina.

Të gjithë fansat e akuzonin këngëtaren si shkak i ndarjes së çiftit Cooper-Shayk, pasi mendonin se gjatë xhirimeve të filmit ‘A star is born’ mes tyre ka lindur një dashuri. Por këngëtarja e mohoi këtë gjë kategorikisht. Para se të fillonte performancën ju drejtua të pranishmëve në këtë mënyrë për ndarjen Irinës dhe Bradleyt: “Bëhuni të sjellshëm ose shporruni”.