Foto/ Shtegu i Gjirit të Dafinës, një parajsë mbi tokë

Foto/ Shtegu i Gjirit të Dafinës, një parajsë mbi tokë

June 10, 2019 0 By VloraLajme

Shtegu i Gjirit të Dafinës ose Shtegu i 2 deteve. 6 km ecje në natyrë nê RNM Karaburun me destinacion Gjirin e Dafinës , është një nga shtigjet mjedisore që shumë vizitor vendas dhe të huaj duan ta realizoin. Një nga periudhat më të mira për ta realizuar këtë shteg është muaji Maj deri në Tetor. Shtegu ka kohëzgjatje 6 orë vajtje ardhje.

Lartësia e ngjitjes është 260 metra.