Panairi i turizimit, në kuader të ditëve të celjes së sezonit turistik në Vlorë (Foto)

Panairi i turizimit, në kuader të ditëve të celjes së sezonit turistik në Vlorë (Foto)

May 17, 2019 0 By VloraLajme

Panairi i turizimit ne Vlore, ne kuader te diteve te celjes se sezonit turistik ne Vlore. Prezantim i bizneseve dhe prezantim i gastronosmise Vlonajte, por edhe nje oferte per pune, nga te gjitha bizneset Vlonjate, te pranishme ne panair. Panairi realizuar ne bashkepunim me biznes albania, Zotin. Luan Bregasi dhe shoqates se restoranteve ne shqiperi nga Kujtim Dervishi. Vetem gjate prezantimit te panairit jane percjelle rreth 50 kerkesa te reja pune, per bizneset gjate sezonit turistik ne Vlore.

Panairi realizuar prane laboratorit te turizimit, i hapur dhe nje risi per kete vit turistik, ndersa qellimi mbetet prezantimi i gastronomise dhe ofertave turistike nga bineset per kete sezon ne Vlore, me qellim rritjen e standratave te sektorit te turizimit ne qytetin bregdetar. Te pranishem ne panair mbi 50 biznese te ndryshme, ne fushen e hoteleri turizem gastronomise, restorante, por edhe biznese qe ofrojne sherbime te ndryshme turistike gjate sezonit turistik ne Vlore. Panairi i ari qe realizohet kete vit dhe vjen ne ditet e celjes zyrtyare te sezonit turistik ne Vlore, si nje ftese per turistet vendas dhe te huaj, per të parë se cfare do te kene mundesi te gjejne dhe cfare ofron Vlora kete sezon turistik.