Iku me vrap nga salla e gjyqit në Vlorë, Mikel Kasajt i bëjnë gjëmën në Greqi

Iku me vrap nga salla e gjyqit në Vlorë, Mikel Kasajt i bëjnë gjëmën në Greqi

May 17, 2019 0 By VloraLajme

Arre.stohet në Greqi, Mikel Kasaj, i cili u arratis nga gjykata e Vlorës një vit më parë.Sipas policisë greke, i riu shqiptar u arre.stua në Athine si anëtar i një grupi që akuzohet për grabitje të ar.matosura në pika karburanti dhe banesa.

Në këtë operacion janë arrestuar 6 shtetas shqiptarë dhe 2 grekë. Sakaq, emrat e atë arrestuarve të tjerë ende nuk janë bërë me dije.

Kujtojmë se Kasaj u arratis nga gjykata e Vlorë mëngjesin e 23 majit të një viti më parë. Ai iku me vrap nga salla e gjyqit pasi dëgjoi dën.imin. I riu ishte arrestuar asokohe për tr.afik dr.oge si dhe rrëmbimin e një personi.Kasaj ishte dën.uar me 5 vjet bu.rg, por dënimi iu ul me 3.4 vite për shkak të gjykimit të shkurtuar.