Humb gruan në bast, me shokun e ngushtë!

Humb gruan në bast, me shokun e ngushtë!

May 17, 2019 0 By VloraLajme

Çmenduritë e basteve nuk kanë të sosur. Të vësh gruan bast me shokun e ngushtë, kjo është e padëgjuar.

Ngjarja ka ndodhur në Tanzani. Një tifoz i flaktë humbi gruan e tij në bast.

Osasu Obijava vuri bast me shokun e tij për derbin Yong Africans – Simba Club dhe të dy ranë dakord që fituesi i bastit do merrte si shpërblim bashkëshorten e shokut. Për ta bërë të besueshëm bastin, dy shokët e faktuan gjithë “marrëveshjen” në një copë letër. Në fund ishte Osasu Obijava fatkeqi që humbi gruan. Ai i besoi më tepër ekipit të zemrës, por ndodhi që këtë radhë ekipi e la në baltë dhe më keq akoma edhe pa grua.Albania.