Gruaja shtyn burrin e moshuar nga autobusi dhe ai hum.bet jetën (Video)

Gruaja shtyn burrin e moshuar nga autobusi dhe ai hum.bet jetën (Video)

May 17, 2019 0 By VloraLajme

Policia në Las Vegas ka lëshuar pamjet e sigurisë, duke treguar momentin kur një grua e shtyu dhunshëm një pasagjer të moshuar nga një autobus. Personi në moshë, i identifikuar si Serge Fournier, thuhet se i kërkoi gruas që të jetë më e sjellshme me pasagjerët e tjerë, pasi ajo u dëgjua duke i ofenduar ata.

Videoja tregon se 74-vjeçari më pas shtyhet nga mjeti i transportit publike.

Ndiqeni videon për ta parë momentin kritik.