Operacioni që i shpëtoi jetën, gruaja humb 210 kg

Operacioni që i shpëtoi jetën, gruaja humb 210 kg

May 16, 2019 0 By VloraLajme

Gruaja më e shëndoshë në Azi, e cila peshonte gati 300 kg ka humbur pjesën më të madhe të peshës pas dy ndërhyrjeve në stomak. Amita Rajani, 42 vjeçare qëndroi e shtrirë për tetë vjet dhe kishte dy asistentë që e ndihmonin për ta ushqyer apo për ta cuar në tualet.

Kështu mori vendimin që të bëjë ndërhyrje kirurgjikale. Të parën e bëri në vitin 2015 dhe të dytin në vitin 2017. Falë tyre, Amita mund të bëjë shëtitje dhe stërvitje, madje edhe mund të udhëtojë. Dëshira e saj është të hyjë në Librin e Rekordeve të Limcës si gruaja më e shëndoshë që bën kirurgji në stomak.