Kërko…  Skrab jo vetëm për fytyrën por tani edhe për kokën, të gjitha përfitimet që do të keni nga ky veprim

Kërko… Skrab jo vetëm për fytyrën por tani edhe për kokën, të gjitha përfitimet që do të keni nga ky veprim

May 16, 2019 0 By VloraLajme

Skrab jo vetëm për fytyrën por tani edhe për kokën, të gjitha përfitimet që do të keni nga ky veprim Gjithmonë e kemi menduar për pastrimin e kokës si një hap shtesë të panevojshëm. Përdorim gjithnjë shampo dhe balsam dhe kaq mjafton. Ndonjëherë ndonjë maskë por shumë rrallë. Por tani duhet të dini se lëkura në kokën tuaj është njësoj si lëkura në çdo pjesë tjetër të trupit. Kështu që ashtu si dhe për fytyrën është koha që të bëni skrab dhe për kokën tuaj, “Mbajtja e kokës tepër të pastër do të ndihmojë flokët të rriten më të trasha dhe më të plota, dhe më e rëndësishmja do të ndihmojë që flokët e ardhshme të rriten me të vërtetë më të shëndetshëm”, thotë David Adams, një ekspert në kokën dhe shëndetin e flokëve dhe bashkë-themelues i Thicker Fuller Hair. Të kujdeseni për flokët tuaj dhe për lëkurën e kokës tuaj janë dy gjëra të ndryshme. “Është me të vërtetë e rëndësishme për të mbajtur nevojat e kokës dhe flokëve të ndara,” thotë Adams. Përdorni një pastrim për kokën një herë në javë. “Unë do të rekomandoja nëse keni një lëkurë koke shumë të thatë të përdornit një pastrim një herë në javë, ndoshta edhe një herë në dy javë”, thotë Adams.