Donte të ma rtohej me të da shurin, gruaja i jep burrit vi.agra dhe i bën veprimin e pa.shpirt

Donte të ma rtohej me të da shurin, gruaja i jep burrit vi.agra dhe i bën veprimin e pa.shpirt

May 16, 2019 0 By VloraLajme

Një grua ka vr.arë bashkëshortin e saj me pilula gjumi dhe me vi.agra në mënyrë që të bashkohej sa më shpejt me të dashurin e saj. EGJIPT– Një grua ka vr.arë bashkëshortin e saj pasi donte që të bashkohej sa më shpejt me të dashurin e saj. Për ta vr.arë bashkëshortin e saj, gruaja përdorit 12 tableta Vi.agra dhe dy tableta gjumi soporifik. Për tre ditë rrjesht ajo i fuste pilulat në ushqimet dhe pijet që përgatiste për bashkëshortin e saj.

Sipas mediave vendase, në ekspertizën mjeko-ligjore të 46-vjeçarit, u zbulua se ai kishte humbur jetën për shkak të një arr.esti kardiak prej pilulave të marra. Pas zbulimit të skemës së k.rimit, gruaja pranoi se e kishte vr.arë bashkëshortin që të martohej me të dashurin e saj. Ky i fundit ishte shitës me qendër në Kajro, dhe ishte më i ri se bashkëshorti i saj.