Damian Gjiknuri thirrje PD për të qenë pjesë në zgjedhje të 30 qershorit

Damian Gjiknuri thirrje PD për të qenë pjesë në zgjedhje të 30 qershorit

May 16, 2019 0 By VloraLajme

Damian Gjiknuri thirrje PD për të qenë pjesë në zgjedhje të 30 qershorit. Në një deklaratë pas takimit në Vlorë për prezantimin e këshilltarëve të PD për Bashkinë Vlorë dhe rikonfirmin e Dritan Lelit si kandidat të PS për një tjetër mandate. Gjiknuri ka theksuar që PD duhet të hyjë në zgjedhje. Gjiknuri në Vlorë-PD të futet në zgjedhje. Edhe pse afati ka kaluar ka mundësi të rregjistrohen në zgjedhje edhe pse afati ka kaluar. Do donim që PD të ishte në zgjedhje. Këshilli bashkiak i Vlorës do të ketë 51 këshilltare,10 më shumë se këshilli aktual.