Kjo super femër është gjyshe, por refuzon të duket si e tillë

Kjo super femër është gjyshe, por refuzon të duket si e tillë

May 8, 2019 0 By VloraLajme

Kjo femër që po shihni në foto është një gjyshe. Alice Vazquez pak ditë më parë ka festuar ditëlindjen e saj të 40 me një festë të “çmendur” në Las Vegas.

Ndonëse format e saj trupore e tregojnë si një 20-vjeçare, Alice nuk është më e re. Gjyshja joshëse shpesh duket si motra e vajzës së saj. Ajo është një mësuese e Yoga-s dhe fëmijën e parë të saj e lindi në moshën 16-vjeçare.

Tre vjet më vonë, ajo mirëpriti fëmijën e saj të dytë. Fëmijët e saj ndoqën gjurmët e nënës, duke u bërë prindër shumë të rinj.

Kështu, bukuroshja brune u bë gjyshe, por ajo refuzon të duket e tillë dhe ia del më së miri duke mbajtur trupin në formë perfekte.