E ka të da shurin më të madh se babain, flet 27-vjeçarja: Mosha nuk ka rëndësi…

E ka të da shurin më të madh se babain, flet 27-vjeçarja: Mosha nuk ka rëndësi…

May 8, 2019 0 By VloraLajme

Një 27-vjeçare, e cila është në një marrëdhënie me një burrë 57-vjeçar, ka deklaruar se hendeku i moshës mes tyre nuk ka asnjë farë rëndësie. Geiziane Mahely Da Silva kanë dhe Martin Brenner kanë 31-vite vite diferencë mes tyre, por kjo nuk i ka penguar që të vazhdojnë marrëdhënien e tyre.

Martin, i cili ka një pozicion drejtues në një bankë në Zvicër, akuzohet shpesh se i ka “blerë” vetës një të dashur, duke qenë se ai është më i madh në moshë se vetë babai i vajzës.

Dyshja kanë pasur shumë njerëz kundër lidhjes së tyre. Thuhet që ish gruaja e Martinit është përpjekur t’i ndajë. Nëna e Geiziane nuk ka qenë gjithashtu dakord me marrëdhënien e tyre.

Da Silva dhe i dashuri i tyre mbajnë një marrëdhënie në distancë pasi ai jeton në Zvicër, ndërsa ajo në Angli.

Pavarësisht të gjithë këtyre, çifti tashmë po mendojnë që të jetojnë bashkë.

Geiziane tregon:

Kemi 31 vite diferencë…Në fillim e kisha vështirë ta pranoja se kisha rënë në dashuri me një burrë që ishte më i madh se babai im. Ish gruaja e tij mendon se ai rri me mua për se.ks, ndërsa unë për para.. Nuk duhet të më interesojnë opinionet e të tjerëve.”