“Te fri kshëm” Hellbanianz që po mb ysin Anglinë në dr. gë, çfarë po kurdiset, futet në “skenë” gazetari Artan Hoxha

“Te fri kshëm” Hellbanianz që po mb ysin Anglinë në dr. gë, çfarë po kurdiset, futet në “skenë” gazetari Artan Hoxha

May 7, 2019 0 By VloraLajme

“The Sun” i ka kushtuar sot një artikull të gjatë me emra dhe fakte, rrjeteve kr.iminale shqiptare, të cilat i akuzon si shkaktare të epidemisë së ko.kainës që ka mbërthyer Britaninë e Madhe.

Me pseudonimin 2gunz, Fari Lleshi tha se ai erdhi me kamion në Angli, pasi e kishin dëbuar njëherë për dr.ogë

Oliver Harvey, i cili e ka shkruar artikullin në fjalë, shkruan se ndërsa i hipte avionit për në Shqipëri në Gatwick javën e kaluar, një grup i Policisë Kufitare me qen policë po shyrtonin me kujdes pasagjerët.

Oficerët refuzuan të thoshin se çfarë ishin duke kërkuar, por qentë e tyre ishin stërvitur për të gjetur para. Paratë e dr.ogës, valixhet e mbushura me miliona, që kanë buruar nga përdoruesit e ko.kainës në Britani dhe janë ndërlidhur me vendin ballkanik prej ajrit, tokës dhe detit.

Hellbanianz në Londër, që tregojnë paratë e makinat

Kjo ishte faza finale e një vazhde mjerimi, që të çonte nga fushat e kok.ainës të Amazonës në rrugët e Britanisë, drejtuar nga e ashtuquajtura “Lidhja Shqiptare”.

Një tjetër baron shqiptar i ko.kainës, Klodjan Copja, u kap dhe tani po bën 17 vjet në një bu.rg në Mbretërinë e Bashkuar

Në Shqipëri, ko.kainë është në bazën e pronave pafund dhe makinave, që ushqen korrupsionin dhë dëmton sundimin e ligjit. Në Britani, ko.kainë e lirë dhe shumë e pastër ka ushqyer epideminë e kr.imeve me th.ikë dhe marrëveshjet e dro.gës.

Ar.met e ma.fiozeve shqiptare dhe jeta luksoze Nuk është çudi që Shqipëria, një komb i vogël me tre milionë banorë, e dëshpëruar për t’iu bashkuar BE-së, është tani në krye të l.uftës së Britanisë së Madhe, kundër kr.imit të organizuar.
Gazetari britanik në artikullin e tij ka intervistuar gazetarin shqiptar Artan Hoxha, prokurorë dhe politikanë. Më gjërë, ai rrefen për një baron të ko.kainës, si Klodjan Çopja, që i pëlqente të ngiste një Ferrari të kuqe në rrugët e Elbasanit, kur qe kthyer nga Britania.