Shtëpia e Xhejsonit është gjetur.. Alketa jep laj.min e madh për ‘Taramelen’

Shtëpia e Xhejsonit është gjetur.. Alketa jep laj.min e madh për ‘Taramelen’

May 7, 2019 0 By VloraLajme

Mbrëmjen e sotme në “Piter Pan”, Alketa ftoi në emisionin themeluesin e “Fundjavë Ndryshe”, Arbër Hajdarin për të dhënë një lajm shumë të bukur për Xheison Baftin i njohur si Taramelja. “Shtëpia e Xheisonit është gjetur. Është një shtëpi shumë e mirë, e madhe në zonën e Freskut në Tiranë. Së shpejti, do ta sjellim Xheisonin në Tiranë”, u shpreh Arbri.

“Më kanë emocionuar të gjithë studentët, ata që kanë dhuruar 2 dollarë, 5 dollarë. Xheisoni është Piter Pani më i spikatur i këtij viti dhe këtë të gjithë ju e keni konfirmuar përmes mesazheve tuaja“, tha Alketa. Moderatorja zbuloi se deri tani janë mbledhur 15 mijë euro nga 300 donatorë.