Sajoi shtatz aninë, ja se si pr ostituta shqiptare shan tazhoi klientin për ti zhvatur paratë

Sajoi shtatz aninë, ja se si pr ostituta shqiptare shan tazhoi klientin për ti zhvatur paratë

May 7, 2019 0 By VloraLajme

Një shqiptare e cila ushtronte prostitucionin  në zonënn e Felizzanos në Itali, është arrestuar nga Policia lokale e Astit, pasi shpiku një shtatzani për ti zhvatur paratë një prej klientëve të saj.

Vajza e cila thuhet se është 26 vjeçare i kërkoni 5 mijë euro klientit të saj në mënyrë që të mos e bënte publike shtatzaninë, që më pas rezultoi se ishte e rreme.

Prostituta e re shqiptare i kishte thënë klientit të saj se priste një fëmijë prej tij, sepse gjatë kryerjes së së marrdhënies seksuale, prezervativi ishte çarë dhe ajo duhej t’i nënshtrohej vizitave për të konstatuar gjendjen e shtatzënisë.

Me qëllim që të blinte heshtjen për situatën prostituta shqiptare i kishte kërkuar atij 5 mijë euro.