Perimet më gjig ante në botë, vë.shtirë të besohet se janë reale

Perimet më gjig ante në botë, vë.shtirë të besohet se janë reale

May 7, 2019 0 By VloraLajme

Rritja e tepërt e pemëve dhe perimeve shpeshherë ndodh si rezultat i ndonjë mutacioni që pëson bima. Megjithatë, fenomene të tilla asnjëherë nuk kanë dështuar që të na mahnisin ne, posaçërisht kur bëhet fjalë për pemët e perimet. Sido që të jetë, ne kemi grumbulluar disa fotografi të pemëve e perimeve më të mëdha në botë, e që përfshijnë këtu karotën, qepën, e dardhën e shumë pemë e perime të tjera.

Ndiqini ato më poshtë: