Met Gala 2019, zgjidhen edhe veshjet më të këqija

Met Gala 2019, zgjidhen edhe veshjet më të këqija

May 7, 2019 0 By VloraLajme

Supermodelet Eshli Graham dhe Emili Ratajkovski bënë shumë koka të kthehen te Met Gala 2019, por për arsyet e gabuara. Ato renditen te yjet e veshura më keq.

Eshli veshi një komplet Gucci me streçe ngjyrë mishi që thjesht e bënin ët dukej sikur kishte harruar të vishte pantallona.

Biznesmenia Uendi Deng, ish gruaja e mandatit të medieve, Rupert Murdok, ishte po ashtu mes të veshurve më keq.