Me sytë nga Lotaria Amerikane, flasin aplikantët

Me sytë nga Lotaria Amerikane, flasin aplikantët

May 7, 2019 0 By VloraLajme

Këtë të martë, pas orës 18:00 dalin rezultatet e lotarisë amerikane. Pritjes së gjatë i erdhi fundi, shkruhet në faqen zyrtare të Ambasadës Amerikane.

Edhe pak orë dhe autoritetet në SHBA do të publikojnë listat me fituesit e Lotarisë, që kanë aplikuar nga shumë vende të botës.

Për të mësuar nëse jeni përzgjedhur do të mund të përdorni numrin unik të konfirmimit të dhënë në regjistrim duke kontrolluar online. Të përzgjedhurit do të mund të mësojnë datën e tyre të intervistës për vizë duke hyrë tek Kontrolli i Statusit të të Regjistruarve.

Flasin qytetarët

“Ishalla i del djalit ose nuses se kanë aplikuar ata”, thotë një zonjë.

“Do iki për gjithë natën nëse marr përgjigje po sot”,thotë një zotëri.

“Për një jetë më të mirë do të shkoj”, thotë një taksist.