I ra telefoni në det, e pabesushme kush ia nxori mbi ujë

I ra telefoni në det, e pabesushme kush ia nxori mbi ujë

May 7, 2019 0 By VloraLajme

Javën e kaluar, u shfaq lajmi i çuditshëm se është zbuluar balena në Norvegji, e cila ishte përdorur si spiune ruse. Këto balena ishin mirë të trajnuara, dhe me pajisje përgjimi.

Por se balenat janë të mençura, po vërtetohet gjithmonë e më shumë.

Kësaj radhe, në internet është publikuar një video, në të cilën shihet se si balena, ia shpëton celularin një personit, të cili i kishte rënë në ujë.

Raportohet se balena ishte zhytur thellë në ujë, kur e kuptoi se telefoni kishte rënë, dhe ia ktheu pronarit. /GazetaExpress/