I ra telefoni në det, e pabe sueshme kush ia nx.ori mbi ujë (Video)

I ra telefoni në det, e pabe sueshme kush ia nx.ori mbi ujë (Video)

May 7, 2019 0 By VloraLajme

Javën e kaluar, u shfaq lajmi i çuditshëm se është zbuluar balena në Norvegji, e cila ishte përdorur si spiune ruse. Këto balena ishin mirë të trajnuara, dhe me pajisje përgjimi. Por se balenat janë të mençura, po vërtetohet gjithmonë e më shumë.

Kësaj radhe, në internet është publikuar një video, në të cilën shihet se si balena, ia shpëton celularin një personit, të cili i kishte rënë në ujë. Raportohet se balena ishte zhytur thellë në ujë, kur e kuptoi se telefoni kishte rënë, dhe ia ktheu pronarit.