Dëgjuan kli thma brenda drurit dhe thirrën poli cinë, nuk do ta besoni! (Video)

Dëgjuan kli thma brenda drurit dhe thirrën poli cinë, nuk do ta besoni! (Video)

May 7, 2019 0 By VloraLajme

Kafshët janë pjesë e planetit tone dhe si te tilla duhet ti respektojmë dhe ti ndihmojmë pasi aftësitë e tyre ne shumë gjera janë te mangëta.
Një person dëgjon disa klithma te cilat vijnë nga pylli i afërt me shtëpinë e tij, ai njofton policinë.
Shumë shpejt policia vjen ne vendin e ngjarjes, ata fillojnë te thyejne lisin dhe brenda tij ishte një arushë e vogël