Çfarë është tra dhtia seks uale dhe emoc ionale, sipas kosovarit

Çfarë është tra dhtia seks uale dhe emoc ionale, sipas kosovarit

May 7, 2019 0 By VloraLajme

Është këshilltar i të rinjve të diasporës. Por, misioni i tij është shumë i veçantë.

Gazetare: Syzana Hajradini

Mund t’ju tregojë se si ta bëni për vete “dashurinë e pamundur”. Këshillat e internetit dhe faqeve të ndryshme shpeshherë janë zëvendësuar me këshillat e Nuhi Pecit, pasi, sipas tij, të rinjtë e diasporës e kanë të vështirë ta gjejnë personin e duhur për ta kaluar jetën.

Peci, i cili jeton në Norvegji, thotë se ka aftësi që fatin e pamundur ta bëjë të mundur. Ai tregon disa hapa magjikë përmes të cilëve secili person mund ta bëjë për vete personin tjetër. Ai flet edhe për gabimet që bëhen në një lidhje.

Ndërkohë, në këtë intervistë Peci u ndal edhe te tradhtia, të cilën e ndan në dy lloje, në tradhti seksuale dhe atë emocionale. Në fund, Nuhi Peci bëri të ditur se së shpejti do ta sjellë librin e titulluar, “Loja në mes meshkujve dhe femrave”, për të cilin ka punuar plot tri vjet.