Ermal Sika: Pse i prishni qetësinë Vlorës?

Ermal Sika: Pse i prishni qetësinë Vlorës?

December 4, 2018 1 By VloraLajme

Pse i prishni qetësinë Vlorës? Pse e nxini çdo gjë të mirë që është bërë në qytetin tonë në këto pesë vite? Kujt i shërben kjo? Ndihem keq kur dëgjoj nga dy gazetare që e mbajnë veten profesioniste që çdo fjalë që nxjerrin nga goja e kanë tendencioze ndaj Vlorës.Vlora këtë sezon turistik që mbylli pati kulmin e turistëve që e vizituan. Mjaton një shëtitje në “Lungomare” në mesnatë gjatë verës për ta vërtetuar këtë. Vlora po ndryshon me investime madhore…Lëreni të qetë Vlorën e mos i kujtoni “patatet e nxehta” ju nga Tirana!Nuk do ta keni shansin të bëni ’97 të dytë në Vlorë, se e provuam njëherë në kurriz dhe të gjithë u dogjëm! Kë po bënë xheloz Vlora…?! Gazetar Ermal Sika.