Shefi qarkullimit Vlorë ”Naun Doko” ka dal sot para medjave, në një mesash për të gjithë drejtuesit e mjeteve

Shefi qarkullimit Vlorë ”Naun Doko” ka dal sot para medjave, në një mesash për të gjithë drejtuesit e mjeteve

August 4, 2018 0 By VloraLajme

Shefi qarkullimit Vlore Naun Doko ka dal sote ne nje mesash per te gjithe drejtuesit e mjeteve. Mosperdorimi i celularit ne timon ruan jeten tuaj dhe te tjereve Parakalimi i rrezikshem dhe i gabuar merr jeten tuaj dhe te te tjereve. Rripi i sigurimit mund tju shpetoj jeten ne nje aksident. Timoni dhe alkooli jane nje kombinim i rrezikshem per ju, familjen tuaj dhe qytetaret e tjere. Policia Rrugore do jete ne gadishmeri te perforcuar keto dite te fluksit te pushimeve.

Telefono 112 ose denonco ne Komisariatin Dixhital per çdo shkelje qe konstaton, policia do te reagoje menjeher dhe ndeshkoje shkelesit. Me ndihmen e qytetareve parandalojme shkeljet e kodit rrugor me pasoja per jeten e qytetareve.