Lini është një fshat turistik në afërsi të Pogradecit, hapet për vizitorët…

Lini është një fshat turistik në afërsi të Pogradecit, hapet për vizitorët…

August 4, 2018 0 By VloraLajme

Lini është një fshat turistik në afërsi të Pogradecit, përpos bukurisë së liqenit të Ohrit, ai mban edhe një thesar të “fshehur”.

Bazilika e Linit është një nga veprat e rralla arkitekturore.

Kryeministri Rama bën me dije se ajo do të qëndrojë e hapur për vizitorët gjatë gjithë sezonit turistik

“MIRËMËNGJES dhe me këto pamje nga mozaikët e Bazilikës së Linit në Pogradec, që do të qëndrojnë zbuluar për vizitorët gjatë gjithë sezonit, ju uroj një fundjavë të bukur”, shkruan Rama