Tani mund ta shikoni sa shumë rrini në Facebook dhe Instagram (Foto)

Tani mund ta shikoni sa shumë rrini në Facebook dhe Instagram (Foto)

August 3, 2018 0 By VloraLajme

Është bërë si një epidemi kjo puna e qëndrimit në rrjete sociale, pa komunikuar me askënd, vetëm duke shikuar postime të ndryshme. Tash e tutje, përdoruesit e rrjeteve sociale Facebook dhe Instagram, kanë mundësi të shohin se sa kohë po kalojnë në këto rrjete sociale gjatë ditës.

Për të parë aktivitetin tuaj në këto rrjete sociale, për shembull në Facebook, duhet të shkoni në Settings / Your Time on Facebook.

Kurse për Instagram, shkoni në Settings dhe pastaj në Your Activity. Aty do të gjeni llogaritjet mesatare ditore dhe madje mund të vendosni një limit kohor të përdorimit të këtyre aplikacioneve, ku më pas do të merrni njoftime se e keni kaluar limitin e vendosur kohor.