Flaka Krelani shumë krenare me motrën e saj, dedikim në Insta: Ti po shkruan historinë

Flaka Krelani shumë krenare me motrën e saj, dedikim në Insta: Ti po shkruan historinë

August 3, 2018 0 By VloraLajme

Mbas suksesit te koncerit te dhënë në Ferizaj,këngëtarja Flaka Krelani na tregon se është krenare për motrën e saj.

Në nje postim së fundmi të këngëtares ,që siç ka emrin është dhe si  këngëtare,na ka treguar se është krenare për motrën.

Qeqe Krelani shkruan histori.

Ajo behet femra e parë shqiptare që komenton nje ndeshje futbolli.Suksese motrës së Flakes