Do vinin në Shqipëri, Bllokohen 156 mijë euro në port

Do vinin në Shqipëri, Bllokohen 156 mijë euro në port

August 3, 2018 0 By VloraLajme

Të gjithë do të vinin për në Shqipëri, e të gjithëve u janë bllokuar shuma të ndryshme parash në portin e Barit.
Bëhet fjalë për 7 persona, shqiptarë nga Kosova, një gjerman dhe një serb, të gjithë duke i nisur për në Shqipëri u janë bllokuar para të paligjshme, të padeklaruara.
Limiti i parave që mund të kalojë një udhëtar me vete, shumë të padeklaruar më parë është 10 mijë euro.
Të gjithë këta sipas policisë italiane e kishin kaluar shumën e lejuar, që u është bllokuar.
Shuma e saktë e bllokuar në portin e Barit është 156.151.