Demi Rose ‘arsyeja’ e temperaturave të larta në Spanjë (Foto)

Demi Rose ‘arsyeja’ e temperaturave të larta në Spanjë (Foto)

August 3, 2018 0 By VloraLajme

temperaturat po kapin kulmin duke arritur deri në 48 gradë celsius, një temperaturë rekord për këtë vend.
Modeles Demi Rose nuk i bëjnë përshtypje temperatura e lartë dhe ka zgjedhur Ibizën për të pushuar e për të treguar format e saj bombastike.Rose madje sfidon të nxehtin e ndërsa nuk nguron të ekspozojë e linjat e saj.

A të jetë vallë bukuroshja 23 vjeçare “arsyeja” e ngritjes rekord së temperaturës?