D.R.T.K- Vlorë në bashkëpunim me Drejtorinë e Portit Detar finalizuan vendosjen e tabelave promovuese…

D.R.T.K- Vlorë në bashkëpunim me Drejtorinë e Portit Detar finalizuan vendosjen e tabelave promovuese…

August 3, 2018 0 By VloraLajme

Drejtoria Rajonale e Trashëgimisë Kulturore Vlorë, në bashkëpunim me Drejtorinë e Portit Detar Vlorë, finalizuan vendosjen e tabelave promovuese dhe informuse, për monumentet kryesore te vizitueshme, nën juridiksionin e D.R.T.K-Vlorë. Jo vetem det dhe diell,por edhe turizem kulturor. Ky eshte qellimi i ketij sezoni turistik,duke ngjallur interesin dhe vemendjen e turisteve te huaj dhe jo vetem,per te pare nga afer monumentet e kultures ne qarkun e Vlores. Nje risi e ketij viti sipas kreut te DRTK-se Vlore Orges Feimi, Tashmë, çdo vizitor i huaj që zgjedh të vizitojë vendin tonë, nëpërmjet derës kryesore portuale në jug të Shqipërisë, prezantimi i parë që do të ketë janë resurset kryesore turistike-kulturore, në Qarkun e Vlorës. Behet fjale per objektetet dhe monumentet kryesore kultore te vizitueshme ne te gjithe qarkun e Vlores.


Loading…